Machiavelli

Product ID
999-MAC01
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Zondag besteld, dinsdag in huis
€ 14,95

+€5.95 verzendkosten Bestellingen vanaf €50 Gratis verzending

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

Kies bij het spel Machiavelli in het geheim een karakter en probeer geld te verdienen om gebouwen te kopen. Er zijn 8 karakters waaruit je kan kiezen. Elke speler heeft een andere karakterkaart en elke ronde kan deze wijzigen.

Het karakter bepaalt de volgorde van spelen. Diegene die aan de beurt is mag zijn inkomen nemen of een nieuwe gebouwenkaart kiezen. Daarna mag je nog een gebouw uit je hand voor je neerleggen als je dat kunt betalen en mag je de functie van jouw karakter uitvoeren. Zo kan een moordenaar een ander karakter voor deze ronde uitsluiten, de koopman krijgt extra geld en de bouwmeester mag 3 gebouwen neerleggen in plaats van 1. 

Alle gebouwen zijn zoveel punten waard als de kosten ervan. Verder kun je bonuspunten verdienen als je als eerste 8 gebouwen hebt en voor het sparen van gebouwen van verschillende kleuren. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint!

Machiav elli is ondertussen een populair spel geworden en dat is zeker en vast terecht. Het is immers niet te moeilijk maar toch is tactiek noodzakelijk. Dit maakt het extra leuk, nieuwe spelers zijn vlug mee en begrijpen alles snel. Maar ervaring met Machiavelli en een tactisch inzicht zullen uiteindelijk de winnaar bepalen. Bij het spel machiavelli wordt er niet met dobbelstenen gespeeld, dit zorgt ervoor dat de geluksfactor drastisch naar omlaag gaat.

Ben je op zoek naar een spel dat niet te lang duurt, eenvoudig is, weinig geluk met zich meebrengt en toch best tactisch is? Dan is Machiavelli zeker iets voor jou!

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!