Catan jubileumversie

Product ID
999-KOL52
Geen beoordelingen | Schrijf de eerste beoordeling
Beschikbaar
Vrijdag nu besteld, maandag in huis
€ 79,99

Gratis verzending!

  • Betaal achteraf
  • 100 dagen gratis retourneren
  • Pakjes gratis ingepakt in leuk papier
  • Nu besteld, maandag in huis
Beschrijving

Omdat het wereldberoemde spel Catan 25 jaar bestaat is er een jubileumversie uitgebracht. Dit is het 999 Games basisspel van Catan mét de uitbreiding van de Zeevaarders én de scenario's Hawaï en het Iberisch schiereiland. Dit is de eerste keer dat het basisspel samen met de Zeevaarders in 1 doos zitten!

In het spel 'Catan' moet je trachten als eerste de meeste of meest waardevolle nederzettingen te bouwen. Zorg er in dit gezelschapsspel voor dat je genoeg grondstoffen hebt zodat je straten, dorpen en steden kan aanleggen. Bouw de langste straat, de meeste dorpen, de meeste steden of wees de beste ridder. Maar pas op! Er is een struikrover in het spel die Catan bedreigt. Hij ontneemt grondstoffen van alle kolonisten van Catan en kent geen genade. Maar als je tactisch bent kan je hem misschien wel nuttig inzetten!

Catan is een echte klassieker in de familiespellen. Het is tactisch, interactief mooi en toch niet te moeilijk. Het heeft niet voor niets mooie prijzen gewonnen en nominaties voor spel van het jaar gehad! Dit gezelschapsspel heeft ook vele uitbreidingen, op die manier maak je het zo moeilijk als je wil of speel je het met veel spelers.

Je speel dit spel met 3 tot 4 spelers vanaf 10 jaar. Een spel duurt ongeveer 75 minuten.

Beoordelingen

Schrijf hieronder een review van dit product, en help zo anderen een weloverwogen keuze maken tijdens het winkelen!